Reacties zijn welkom

Home/ Jubileum-nieuws/ Reacties zijn welkom

We gebruiken vijftig anekdotes om terug te kijken op vijftig jaar Simac. De eerste vijf anekdotes staan al op deze website. In de loop van het jaar voegen we nieuwe toe. We nodigen je van harte uit om te reageren op de berichten. Dat kan eenvoudig via het reactieformulier.

Vanuit veiligheidsoogpunt is een controle ingebouwd. Als je je zakelijk emailaccount gebruikt wordt je reactie automatisch gepubliceerd. Reacties vanuit ‘vreemde’ emailadressen komen eerst bij de redactie.

Veel meer verhalen

Natuurlijk zijn er heel veel verhalen te vertellen. In vijftig jaar is enorm veel gebeurd. We hebben geprobeerd hele typische Simac-momenten te vinden. Momenten die iets bijzonders vertellen over ons mooie bedrijf. Ken jij ook zo’n bijzonder Simac-verhaal? Deel het dan met ons! Wellicht kunnen we jouw anekdote ook een plek geven op deze website. Je verhaal mag betrekking hebben op alle vijftig jaren van het bestaan. Dus van lang geleden of misschien wel heel recent. En we horen natuurlijk graag verhalen vanuit alle vestigingen en alle landen.

Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met je op om jouw anekdote te horen en misschien dus een plek te geven op deze jubileumwebsite.

Het is tijd om de eerste opmerkingen toe te voegen

Voeg een reactie toe