Behind the scenes

Home/ Jubileum-nieuws/ Behind the scenes

Wil je iets meer weten over de productie van de jubileumvideo? We hebben een aantal leuke wetenswaardigheden op een rijtje gezet.

In de jubileumvideo reizen we in de tijd. De film begint in de jaren zeventig. Deze opnames zijn gemaakt in het huis van oprichter Mac van Schagen. Sinds het overlijden van zijn vrouw Letty, enkele maanden geleden, staat dit huis leeg. Mac zelf is al in 2010 overleden. Door wat te schuiven met meubels konden we een goede jaren zeventig set bouwen.

Echte eyecatcher in de video is natuurlijk de DeLorean, zeer bekend van de Back to the future-films. Deze DeLorean is een zeer secuur nagebouwde versie. De Belgische Steve Entwistle heeft er vier jaar aan gewerkt. Alle details kloppen en alles in en aan de auto werkt ook. Alleen echt tijdreizen kun je er niet mee…

De opnames bij en in het Simac-kantoor zijn op een zaterdag gemaakt, toen het echt leeg was in het gebouw. De timing was goed want een dag later begon de sneeuwstorm die heel Nederland veranderde in een wit landschap. En de DeLorean had geen winterbanden.

Het is tijd om de eerste opmerkingen toe te voegen

Voeg een reactie toe